woensdag 21 januari 2015

September 30 2014 Update van China nu LeviSeptember 30 2014 Update van China nu LeviUit Alkmaar een update van Levi (was China), één van de 7 pups. Het is altijd fijn, wanneer adoptanten tijd nemen ons te informeren over de ontwikkelingen. Marjolein en David hebben Levi 22 augustus opgehaald uit Smilde. Ze doet het goed en dus doen de baasjes het ook goed,want daar is een directe relatie tussen. Het is een hele taak zo’n pup met een verhaal in je leven op te nemen. Maar zoals we vaak zeggen: biedt veiligheid en nog eens veiligheid, accepteer het dier zoals hij is en ga van daaruit aan de slag. Elke situatie is anders, maar veiligheid bieden en uitgaan van wat het dier wel/niet (aan)kan (en niet van je eigen eisen en verwachtingen) is de sleutel tot stappen in de goede richting. Zij bieden Levi zo’n thuis. Met veel succes! Zie ook verderop op dit blog de eerste
ervaringen van/met Levi.Inmiddels zijn we enkele weken geleden met Levi naar de dierenarts geweest, die een check-up uitvoerde. Alles zag er heel goed uit. We zagen daar ook dat ze al weer wat was aangekomen, en hebben nog wat adviezen gekregen.
David en ik hebben het gevoel dat ze het goed naar haar zin heeft. Al een poosje slaapt ze nu ook 's nachts in de bench en dat vormt dus ook geen enkel probleem. Puppytraining vindt ze erg leuk, hoewel het vooral ook een uitgelezen kans is om lekker te spelen met haar vriendjes. 

Haar eerste strandwandeling was eveneens een succes. Ook vanmiddag staat er een "play date" met een vriendin van mij en haar hondje naar het strand op het programma. Levi kennende, is ze vast weer uitzinnig. 
Binnenkort willen we haar laten steriliseren. De dierenarts raadde ons aan dat voor haar eerste loopse periode te doen. Ik ben me op dit moment even aan het oriënteren waar dat te laten doen.  
Verder zijn we natuurlijk vooral erg dol op ons vrolijke en erg lieve vriendinnetje! Ze hoort er helemaal bij en dat is fijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten