vrijdag 23 januari 2015

December 21 2014 Balou (voorheen Janny)


December 21 2014 Balou (voorheen Janny)

Voor Miranda en haar gezin is het nog moeilijk: hun hond Devil (Deffie) is net overleden. Toch heeft ze Amon uit Griekenland geadopteerd en heeft zij Janny, die bij haar nu Balou heet, een nieuw huis gegeven. Je hond missen en toch weer liefde geven aan nieuwe dieren.
Gelukkig heeft Amon Balou bijna direct volledig geaccepteerd. Heerlijk.Donkere Balou en lichte Amon nu al samen op de bank!

Jannie die nu tot Balou  gedoopt komt uit Hongarije waar zij is gedumpt, op de dumpplek is ze altijd blijven wachten op haar baasje, die natuurlijk nooit meer terug kwam. Balou heeft het geluk gehad om bij een superlief Nederlands echtpaar in Hongarije opgevangen te zijn.
Zij hebben over haar gewaakt en gezorgd dat ze in Nederland kon komen om daar haar gouden mandje te mogen vinden.
"Wij zijn super trots dat wij wederom een prachtige lieve hond een super fijne tijd mogen geven, met al onze liefde stappen we ook weer in dit project", aldus Miranda.
Miranda whatsapp’t: "De beide lieffies doen het echt super!!! Amon heeft op het moment geen rust, hij springt op de bank en er dan direct weer af om te kijken waar Balou is, zo schattig !!!!!
Balou heeft het hele huis al verkend en volgens mij bevalt het haar wel".De kinderen zien het ook wel zitten zo te zien.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten