woensdag 21 januari 2015

September 19 2014 Pup MarleySeptember 19 2014 Pup Marley


Marley en broertjes Bob en Roney kwamen uit een chaotische troep bij een zigeunerfamilie waar het krioelde van de dieren. Ze zijn in Spanje al gecastreerd, omdat ze waarschijnlijk net zo’n 6 maanden waren. Marley woont nu in Friesland bij echte dierenvrienden, die kittens socialiseren voor de Dierenbescherming en al 3 keer eerder een Spaanse hond adopteerden. Ze hoopten dat Marley de
4-jarige Bongo, van slag door de onverwachte dood van zijn maatje Troy, wat vrijer en minder bang zal maken. En daar lijkt het op. Marley is vrolijk, pittig, pienter en hoewel ze niet heel veel spelen, gaan ze af en toe toch lekker uit hun dak samen, bv. in de tuinbonenbedden!


Francis heeft 2 nachten bij Marley geslapen en sindsdien slaapt hij heerlijk in de bench beneden, terwijl Bongo boven bij de baasjes slaapt, omdat hij ’s nachts hun nabijheid en steun nodig heeft.
Hij eet alles, is al naar cursus geweest en heeft zelfs al even los gelopen in het bos. Ze gaan met de fietskar naar het bos toe en dat vindt Marley minder leuk, maar het went ongetwijfeld.
Kortom: wat een stappen al in zo’n korte tijd.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten