donderdag 22 januari 2015

Oktober 25 2014 Tootsy is al opgehaald!Oktober 25 2014 Tootsy is al opgehaald!

Vanmorgen kwamen Arno en Martje uit Goor Tootsy ophalen. Hier kijkt ze voor de laatste keer over het hekje bij Maureen in Smilde, waar ze heerlijke opvangdagen heeft gehad. Ze was eerst verlegen, maar gelukkig krijgt ze rustige baasjes en toen ze even met haar hadden gewandeld, zag Maureen dat er al binding was. En verder zal ze lange wandelingen in de prachtige omgeving van Goor gaan maken, want Arno is een natuurmens. En dat heeft een jachthond echt nodig.

Tootsie kijkt naar buiten
Op een aankomdieet plus puppybrok is Tootsy al aardig aangekomen. Ze was broodmager en droeg 13 puppies, toen ze zich in de stromende regen totaal uitgeput overgaf aan Ingrid en Peter in Hongarije, die al dagen probeerden haar vertrouwen te winnen. Maar inmiddels staat hier een mooie, fiere hond!
Miko met flosspeeltje


Voor donderstraaltje Miko met pittig terriërkaraktertje gaan we maandagmorgen op huisbezoek in Hoogeveen. Ze is in duidelijk betere conditie dan Tootsy aangetroffen. Waarschijnlijk door een particulier die haar zat was gewoon uit de auto gegooid, in een bos, geen huizen in de buurt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten