vrijdag 23 januari 2015

December 8 2014 Miky op bezoekDecember 8 2014 Miky op bezoek Lieve mensen

En wat is het dan heerlijk, als je nog moe bent van Roemenië en af en toe nog een brok in je keel hebt, dat er dan lieve mensen zijn die langskomen. Ton en Anneke Veld hebben in 2011 Miky geadopteerd. De zwarte Groenendaler Miky was één van de eerste
Esperanzahonden en deze adoptie is er één met sterretje! Miky zat al in een dodingsstation, maar is gered. We hebben hemtoen een poos in een betaalde particuliere opvang in Granada ondergebracht samen met Danko (die op een Finse Lappenhond lijkt) tot hij naar Nederland kon komen. Ton en Anneke haalden hem zelf van de luchthaven.
 
We hebben nog gewandeld in de regen vanmiddag, ook met Niki en Rafa erbij natuurlijk.Miky draafde vrolijk door Bolsward, verdwijnt geregeld in bosjes of waar dan ook, maar komt als Anneke geroutineerd op de vingers fluit. Een aantal Bolswarders achter ons sprongen van schrik ook een een eind de lucht in.
Anneke en Ton kwamen niet met lege handen. In de familie was een hond weg en zijn kwamen met tal van dekens, manden,kussens en hadden zelf nog 5 prachtige zakken voer gekocht. Allemaal voor de honden, die het nodig hebben.
Dus wij bewaren het voor de Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië. Petra Muis zal binnenkort wel weer een transport met goederen naar haar zuster Monique in Cluj-Napoca sturen, dan kan het spul mee. Mooi voor al die lieve opvangers in Cluj en omgeving.
Is dat niet een prachtcadeau? Nog mooier dan het prachtige kerststukje dat we zelf kregen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten