donderdag 22 januari 2015

November 22 2014 Janny en Jayli uit Hongarije: Ingrid en Peter’s nieuwste ‘verschoppelingen’November 22 2014 Janny en Jayli uit Hongarije: Ingrid en Peter’s nieuwste
‘verschoppelingen’
 
Jayli, een jonge Duitse herder, was zo ‘leuk voor de kinderen’, maar nu moet zij, 6 maanden oud, weer weg, want zij pubert en wordt te wild naar de kinderen. Geen wonder, want zij heeft een hoekje van 2 m2 in de tuin. Dit zijn Hongaren die geen zier interesse in een dier hebben. Hun vorige hond, een Kaukasische herder, hebben ze gedumpt en wordt nu mishandeld: maakt ze niks uit. Dus vormen Ingrid en Peter, Maureen, en wij opnieuw een trio om een dier te helpen. Op één van de foto’s zie je hoe timide ze was; ze gingen vreselijk streng met haar om.

Janny, een mix, zwierf rond in de buurt van een vakantiehuis. Ingrid schat haar een jaar of 4 en noemt
haar probleemloos, probleemloos en nog meer probleemloos. Ze is een rustpunt in de roedel en helpt bv. Clooney (doodsbang en na maanden zwerven uiteindelijk met een verdovingspistool gevangen) om de angst te overwinnen. Janny is supertrouw, een hond die geen meter van huis gaat, dus beslist niet weggelopen of de weg kwijt geraakt. Ze was gelukkig niet zwanger en is inmiddels gesteriliseerd.

Janny met Peter


Geen opmerkingen:

Een reactie posten