vrijdag 26 september 2014

Mei 13 2014 Kwiebus en Yola, boxers uit HongarijeMei 13 2014 Kwiebus en Yola, boxers  uit HongarijeTwee boxers, Kwiebus en Yola uit Hongarije gered
En weer mailde Ingrid uit Hongarije. Als er problemen zijn met honden, weet iedereen in het dorp haar te vinden, maar zelf laat zij ook geen dieren aan hun lot over.
Twee boxers zitten bij een man, die inmiddels psychotisch en ander gek gedrag vertoont.
Dat is al eerder gebeurd, hij heeft destijds aangegeven dat Ingrid en Peter zijn honden maar moesten nemen, maar die hebben geweigerd, want ze hebben er al zoveel. Na veel problemen ook in de buurt en met de politie, kwam hij zijn huis niet meer uit, de honden verkommerden in de schuur bij het huis.
De politie ging niet in op Ingrids verzoek hen weg te halen, daarvoor hadden zij geen permissie. Bureaucraten dus, want de honden hadden geen eten en alleen nog wat vuil water.
De kans was groot dat de honden dood waren, als zij de permissie hadden.
Ingrid en Peter zijn toch naar de schuur gegaan en hebben uiteindelijk met toestemming vande man de twee honden, boxers, meegenomen. Ze hebben wel de burgemeester ingelicht. Nu de reu van 8 jaar en de teef van 5 jaar bij Ingrid en zijn zij veilig. Ingrid en
Peter wachten nog met het op hun naam zetten van de honden of er nog actie van de politie komt tegen hen.
Maureen wil de beide boxers opvangen, Esperanza wil bemiddelen voor adoptie en tzt is er ook weer vervoer vanuit Hongarije naar Nederland. Eerst zal Ingrid hen laten onderzoeken en enten en zonodig laten neutraliseren. Hier zullen zij waarschijnlijk Kwiebus en Yola gaan heten.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten