vrijdag 26 september 2014

April 27 2014 Laddy heeft zijn gouden mand in DrentheApril 27 2014 Laddy heeft zijn gouden mand in Drenthe

Net terug van een wandeling met laddy ,terwijl die bezig is met zijn Bal waarin zijn maaltijd zit ,kruip ik even achter de laptop om je een kort verslag over laddy te sturen.

Op weg naar huis in de auto een voorbeeldige hond,thuisgekomen zijn we eerst een wandelingetjegaan maken ,kwamen mensen tegen die allemaal even kennis wilde maken met Laddy,geen probleem Laddy laat het over zich heen komen.Weer thuisgekomen tuin en huis verkend, poezen waren al verstopt. Toen Laddy een poes onder de bank ontdekt had begon hij te grommen, hij kent het niet ,poes negeert hem niets aan de hand,zo de bal is leeg Laddy komt aandacht vragen wil graag ergens op kauwen heb hem een oude knuffelbeer gegeven kijken hoe lang het duurt voor die gesloopt is vast niet lang!
Maandag eerst naar de dierenwinkel voor wat speeltjes. In de woonkamer staat een bench met en fatboy erin en ernaast ligt zijn kleedje,gisteren na het eten en wandelen ging hij daar inliggen en slapen.
Dit was voor de poezen een reden om ook weer te voorschijn te komen en de kamer met hond te verkennen, geen idee of Laddy dat meegekregen heeft ,poezen kwamen in ieder geval wel op schoot. Na lang wachten of Laddy nog wakker werd, en geprobeerd te hebben of die wakker wilde worden, maar besloten hem beneden in de bench te laten slapen , en zelf ook naar bed te gaan wij kunnen laddy
horen in onze slaapkamer, maar de hele nacht stil, van morgen om 6.00 maar eens beneden gaan kijken lag nog rustig ,maar wel wakker, uit de bench en gelijk een wandeling allemaal geen probleem (stevige ontlasting) ,alle nieuwe indrukken zijn voor Laddy denk ik ook wel heel vermoeiend.

Groetjes JolandaGeen opmerkingen:

Een reactie posten